Knekt - Infinity display

Primul proiect pe care vi-l prezentam in cadrul acestui blog este un proiect dezvoltat integral de departamentul RXP Lab, la cererea BAT Suedia, pentru a prezenta in magazinele de specialitate cutiile de tutun de tip Snus.


Inca din etapa de design, am ales pentru acest proiect o iluzie optica creata cu ajutorul benzilor de LED si a oglinzilor de plexiglass.


Tehnica este cunoscuta si dupa termenul de infinity mirror.


Prin integrarea cutiei reale a produsului in interior am reusit sa creem un efect vizual de impact care se aseamana cu ambalajul in care se vand aceste produse, cartus de cate 10 bucati.Efectul de infinit in care merge cutia produsului este unul impresionant atunci cand este vazut de aproape si este accentuat de faptul ca perspectiva se schimba in functie de directia din care este privit. Este garantat sa atraga atentia clientilor si sa fie un motiv de discutie si interactiune.Tehnic, counter-ul are urmatoarele caracteristici:


Dimensiuni - Latime: 120mm x Inaltime 358mm x Adancime 178mm


Materiale - Plexiglass Negru 3mm, Plexiglass Oglinda Argintie 3mm, Banda LED, Magneti Neodim


Este alimentat la o sursa de curent de 12V DC.


Datorita suportilor de produs cu magneti, produsele expuse pot fi usor inlocuite cu alta gama, astfel stand-ul poate fi re-utilizat si in alte campanii.Amplasat langa caserie sau punctul de vanzare, atrage atentia inca de la intrarea in magazin datorita luminii si a efectului optic care te face curios.


Pe parcursul dezvoltarii ne-am jucat si cu o varianta in care am folosit LED-uri RGB, controlate de la telecomanda. Am decis insa ca LED-urile albe sunt mai potrivite brand-ului Knekt.

Mai jos iti prezentam un video cu efectul luminos al acelei variante.
Ne găsești și pe

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2019 RXP Advertising