Insulă machiaj

Mobilier comercial | Piața de destinație: România

Solicitare client

Loreal Romania ne-a solicitat dezvoltarea unui concept nou de amenajare pentru spațiile destinate produselor cosmetice în peste 20 de hypermarket-uri Auchan.
 
Printre cerințele obligatorii au fost: linia unitară de design pentru toate corpurile de mobilier, unghiuri diferite de înclinare pentru cea mai bună vizibilitate a tăvițelor cu produse, minim 2 ani de garanție în condiții de trafic intens, instalare noaptea, în afara orelor de program.

Soluția RXP

Proiectul a inclus:
-       corpuri dedicate pentru fiecare brand
-       corpuri speciale pentru promoții și zonă de testare
-       podea pentru trafic intens
-       sistem de iluminare
-       corpuri tip insule amplasate central
-       tăvițe-suport pentru produse 
-       standuri speciale cu zone dedicate anumitor produse, prevăzute cu ecrane digitale
 
Corpurile de mobilier au fost produse din plăci aglomerate de lemn si MDF, având headere iluminate,  suporți cu sistem integrat pentru fixarea tăvițelor și oferind posibilitatea de a fi aranjate în funcție de campanii. 

Am creat în corpurile de mobilier zone iluminate cu LED pentru a scoate în evidență anumite categorii de produse. Designul și amenajarea au fost făcute luând în considerare spațiul disponibil în fiecare locație, pentru a oferi un rezultat optim, iar soluțiile tehnice au avut în considerare flexibilitatea necesară. 
 

Feedback client

Pe parcursul tuturor proiectelor desfășurate împreună, Real Expert Advertising a dat dovadă de un nivel de execuție ridicat. Este o agenție cu un simț sporit de concentrare asupra detaliilor, lucru extrem de important în domeniul nostru de activitate.
Sunt profesioniști, livrarea materialelor s-a făcut întotdeauna în timpul și parametrii de execuție agreați.
Au răspuns întotdeauna pozitiv provocărilor, perseverând și acompaniindu-ne în proiectele noastre până la capăt, în ciuda modificărilor care au putut surveni pe parcurs.

Anca Stoica

Business Development Manager, L'Oréal Romania

Alte produse similare

Ne găsești și pe

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2019 RXP Advertising