Litere volumetrice

Signalistică | Piața de destinație: România

Solicitare client

KLG ne-a solicitat să implementăm signalistica exterioară pentru lanțul de depozite din România.  
 
Provocarea: firma luminoasă să fie vizibilă de la distanță mare și să ocupe cât mai mult din suprafața disponibilă.
De asemenea, montajul să fie făcut cu un număr minim de puncte de prindere pentru a nu afecta peretele - o problemă curentă pentru montaje pe hale industriale

Soluția RXP

Folosind un schelet metalic ca structura individuală pentru fiecare literă, acestea au fost îmbrăcate într-un material plastic flexibil, decorate cu autocolant și iluminate individual din interior cu led-uri de mare putere.

Pentru a distribui cât mai uniform greutatea care trebuia susținută de perete, pe interiorul peretelui s-au montat profile metalice între stâlpii de rezistență ai halei. Literele au fost agățate din exterior pe console, care au fost prinse pe profilele din interior. Montajul a avut în vedere optimizarea punctelor de prindere, astfel încât să se suprapună cu stâlpii metalici și să necesite mai puține puncte de prindere pe panouri.
 
Pentru a simplifica logistica, literele au fost îmbrăcate în poliplan și decorate în interiorul halei pe care urmau să fie montate.

Dimensiune totală reclamă: 15.4m x 6.7m x 0.4m 
Înălțime litere KLG: 4.7m

 

Feedback client

Colaborăm cu RXP de o perioadă lungă de timp, pentru implementarea signalisticii interioare și exterioare în lanțul de depozite KLG România. Fiecare locație a solicitat o abordare diferită, în funcție de amplasare, spațiu disponibil și rezistența suprafeței de amplasare. RXP a răspuns prompt și profesional, respectând cerințele noastre pentru fiecare locație, reușind în același timp să implementeze unitar identitatea KLG

Cosmin Capataneanu

Sales Director, KLG Romania

Alte produse similare

Ne găsești și pe

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2019 RXP Advertising